Tilda Heimersson slutar


Det var länge sedan Tilda Heimersson ingick i Linköpings FCs startelva och efter flera år med skadeproblem väljer hon nu att sluta med fotbollen, det skriver Corren idag. Efter ett fint 2010, där hon var ordinarie i Linköpings startelva, kom hon redan som 18-åring in i som ersättare för Therese Sjögran i A-landslagstruppen. Det blev också landslagsdebut men därefter började skadeproblemen och det blev inte en enda damallsvensk match under 2011, 2012 eller 2013. 22 år gammal tvingas nu mittfältaren tyvärr lägga skorna på hyllan.


Ett svar till “Tilda Heimersson slutar”

  1. Som LFC-supporter lider man verkligen med Heimersson, en stor talang som nog hade kunnat bli en viktig kugge i såväl klubb som landslag om inte dessa för*****de skador hade satt stopp för henne. Nu är det bara att hoppas att Linda Sällström inte går samma väg och att man får ordning på hennes knän innan hon förhoppningsvis kommer tillbaka på plan.

    På tal om skador innehöll ju tyvärr LFC massaker mot Örebro just en skada då Magdalena Ericsson olyckligt kolliderade med den egna målvakten och skadade ett ledband (förhoppningsvis inget värre). Nu blir det nånstans mellan 6-8 veckor uppehåll för henne och det är trist att konstatera att LFC fortsätter den tråkiga trenden med att få spelare skadade redan under försäsongen. Antingen har man helt enkelt ’otur’ eller så är det nåt fel på träningsupplägget och man får hoppas klubben nu gör en ordentlig analys för att dylika problem ska kunna undvikas framöver.