Notts County – Arsenal 1-1

Notts County och Arsenal spelade 1-1 i WSL ikväll i en jämn match där hemmalaget hade ett litet övertag men inte lyckades fixa mer än en poäng.

Efter en stark inledning av Arsenal så kom Notts County in i matchen och efter knappa halvtimmen satte Ellen White 1-0 (28′) med ett av årets hittills skönaste frisparksmål (Se video i tweeten nedan).

Ellen White fick en tveksam straff i anfallet efter men missade. Notts County behöll dock ändå sedan taktpinnen en stor del av matchen tills Chioma Ubogagu kom in i andra halvlek och började stöka till det för försvaret. Hon satte också kvitteringen till 1-1 i slutet av matchen

Matchens 3 främsta
1. Ellen White (Notts County) – Rejält taggad inför mötet med sin gamla klubb och efter ett skadefyllt fjolår. Inblandad i en mängd heta situationer, dock en missad straff .
2. Laura Bassett (Notts County) – Toppbetyg för skådespeleriet vid frisparksmålet. Lagkaptenen styrde också sitt försvar bra.
3. Chioma Ubogagu (Arsenal) – Den kvicka amerikanskan kom in först i mitten av andra halvlek i sin debut för klubben men skapade på egen hand mer än hela laget gjort sammantaget tills dess.

Engelska WSL har som väntat varit jämn inledningsvis med idel uddamålssegrar bortsett då från en av dagens matcher där årets troliga slagpåse Bristol Academy föll med 0-4 hemma mot Chelsea. Chelsea enda lag med full pott efter två omgångar.