Tyskland: Ineffektivt Frankfurt

FFC Frankfurt lyckades bara få oavgjort, 1-1, hemma mot nykomlingen FSV Gütersloh. Redan i 17:e minuten tog Frankfurt ledningen med 1-0 genom franska nyförvärvet Sandrine Bretigny. Gütersloh spelade smart och hade större delan av matchen samtliga elva spelare på egen planhalva och bildade en svårgenomtränglig försvarsvägg som gjorde det svårt för Frankfurt att skapa heta lägen. Lagets holländska målvakt Tessa Rinkes gjorde också några riktigt bra räddningar. I 88:e minuten kom sedan Güterslohs första hörna och Maren Wollenhorst tryckte in en målvaktretur från Frankfurts målvakt Desirée Schumann och skrällen 1-1 vare ett faktum. Tung förlust för Frankfurt som spelar bra fotboll men lider av samma problem som förra året: avsaknaden av en riktigt het målmaskin.  Sara Thunebro satt på Frankfurts bänk hela matchen.