Drömdebut för Christen Press

Tyresös nyförvärv Christen Press fick en drömdebut i det amerikanska landslaget där hon gjorde två mål och blev utsedd till matchens spelare när USA mötte Skottland inatt. Redan i den 13:e minuten av sin debut satte hon 1-0 till USA och i den 31:a minuten nickade hon sedan in 2-0. Shannon Boxx satte 3-0 i andra halvlek men Skottlands Kim Little reducerade till 3-1. I andra halvlek fick även Göteborgs Yael Averbuch speltid och hon hade bl.a. en monsterfrispark i ribban och serverade sedan en långboll till Sydney Leroux som fastställde slutresultatet 4-1 i slutminuterna. För Skottland spelade både Mallbackens Hayley Lauder och Vittsjös Jane Ross.  Drygt 18000 på läktarna i Jacksonville fick se USA dominera stort i en inte allt för vänlig vänskapsmatch.