Fors-mål när Liverpool körde över Arsenal

Louise Fors stod för ett mål och en assist när Liverpool idag mycket oväntat besegrade Arsenal med hela 4-0 på bortaplan i den andra omgången av WSLAmanda DaCosta gav laget ledningen i första halvlek och under några lyckominuter i inledningen av andra halvlek gjorde man ytterligare tre mål. Ytterligare ett mål av DaCosta följdes av två mål med ”Lollo” Fors i högsta grad inblandad. Först slog hon hörnan som gav 3-0 (nick i mål av Natasha Dowie) och sedan satte hon 4-0 framspelad av Fara Williams. Liverpool har inlett säsongen med två segrar och visade att Arsenal kommer få kämpa för att nå en tredje raka WSL-titel. För Arsenal var det den största förlusten sedan Umeå IK körde över laget i Champions League i november 2008. UIK vann den matchen med 6-0 efter bl.a. fyra mål av Marta.