Arsenal tappade poäng igen

Arsenal har fått en tung start på den tredje säsongen av WSL. Förlust 0-4 i första omgången mot Liverpool och ikväll i den andra omgången fick man bara oavgjort borta mot Lincoln. Arsenal dominerade matchbilden kraftigt och i andra halvlek var det spel mot ett mål. Man hade dock stora problem att överlista Lincolns kompakta mur till försvar lett av landslagsförsvararna Casey Stoney och Sophie Bradley. Dessutom ägde landslagsmålvakten Karen Bardsley (nyförvärv från Linköping) fullständigt luftrummet i sitt straffområde.

Matchen tog rejäl fart i slutminuterna när Lincolns Emily Roberts snappade upp en boll efter ett skott på en Arsenalförsvarare.och lyckades ge hemmalaget ledningen med 1-0. Bara minuten senare fick dock Arsenals Steph Houghton på ett drömträff en bit utanför straffområdet som inte ens Bardsley kunde rädda. Snyggt! 1-1,och en räddad poäng.