Debut för Kosovare Asllani

Kosovare Asllani debuterade för sitt Paris Saint-Germain som spelade 1-1 borta mot ett annat franskt  topplag, Montpellier. Asllani fick vara kvar på plan i dryga 80 minuter och stod för en klart godkänd premiär i ett PSG som dominerade matchbilden under långa stunder, framförallt i första halvlek. I andra halvlek kom Montpellier mer i matchen och lagets skyttedrottning tillika franska landslagsanfallare Marie-Laure Delie gjorde 1-0 till hemmalaget. I slutminuterna fick PSG straff och lagkaptenen Sabrina Delannoy klev fram och gjorde 1-1. På övertid var sedan USAs U-20-anfallare Lindsey Horan på god väg att sätta ett segermål för PSG men hon blev i fritt läge (utanför straffområdet) nedriven av Montpelliers Cynthia Viani som fick rött kort.

Oavgjort (0-0) slutade också något överraskande mötet Juvisy-Rodez. Juvisy är inte riktigt att känna igen efter de inledande målfesterna i ligan och har nu under den senaste veckan bara nåt oavgjort i Champions League (1-1 mot Zürich) och nu mot ganska svagt Rodez som stod på noll poäng inför matchen och förlorade mot Lyon med 0-8 för ett par veckor sedan. Nu kör dock Lyon många lag med sådana siffror, idag var det Toulouse som fick känna på lagets styrka och Champions League-mästarna vann med 7-0. Lotta Schelin har fortsatt lite lårproblem och spelade inte.